Mijn favorieten

Verkoop

Natuurlijk kunnen wij u helpen bij de verkoop van uw woning! We komen graag vrijblijvend en kosteloos langs om u te vertellen hoe wij werken. 

Vooraf bespreken we welke middelen we voor de verkoop van uw woning gaan gebruiken. We zorgen voor een mooie presentatie zowel voor internet als in een gedrukte brochure. We werken met professionele fotografen, laten een plattegrond maken van uw woning inclusief een NEN 2580 meting. We werken tevens met stylisten en hebben een klusjesman als het nodig is om nog een klusje in uw woning te laten doen.

Een woning verkopen is een aanzienlijke opgave voor u. Wij begrijpen dat u, uw woning er op zijn best uit wilt laten zien als wij langskomen. Uw huis verkopen doen we dan ook samen. In overleg bepalen wij op welke dagen u wilt dat wij komen bezichtigen. Wij bellen u altijd minimaal een dag van te voren om te vragen of het uitkomt. We bezichtigen ook 's avonds en in het weekend. Na afloop van de bezichtiging krijgt u een mail, sms of telefoontje, wat u het beste uitkomt.

We begeleiden u van A tot Z en als na de levering de koper bij u komt omdat er toch iets is wat u niet had verwacht dan belt u eerst met ons. Ook na de levering zijn we er voor u.

Mocht u tijdens het verkoopproces toch besluiten om niet te willen verkopen, om welke reden ook, dan rekenen wij geen intrekkingskosten. 

Gaat u de samenwerking met KNAP aan? 


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen